POZIVNICA

na 2. Hrvatski simpozij medicinske i industrijske konoplje
Zagreb, Hotel Panorama
20. i 21. travnja 2012. godine

-pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja-

Poštovani,

udruge Zelena sinergija, Zeleni svijet i Podvezica pozivaju Vas na 2. Hrvatski simpozij medicinske i industrijske konoplje koji će se održati u Zagrebu, u hotelu Panorama, 20. (petak) i 21. (subota) travnja 2012. godine s početkom u 9 sati.

Osnovne teme Simpozija su: uzgoj, prerada i uporaba industrijske i medicinske konoplje u Hrvatskoj i svijetu, s naglaskom na razmjeni iskustava sa stručnjacima iz Europske Unije.

Cilj Simpozija je informirati domaću javnost o mnogobrojnim koristima od uzgoja i prerade konoplje za cjelokupno gospodarstvo Republike Hrvatske, s posebnim naglaskom na mogućnostima razvoja poljoprivrede, industrije, malog i srednjeg poduzetništva, te na poboljšanju kvalitete života u cjelini.

Izuzetno smo ponosni pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Republike Hrvatske, a s posebnim zadovoljstvom potvrđujemo i sudjelovanje niza uglednih stručnjaka kako iz Hrvatske, tako i iz inozemstva.

Ukoliko se odlučite sudjelovati u radu Simpozija, molimo Vas da nakon uplate kotizacije, svoje prisustvo potvrdite najkasnije do četvrtka, 19. travnja 2012. godine, putem elektronske pošte na adresu zelena.sinergija@gmail.com ili putem web obrasca.

 

Ukoliko niste osobno zainteresirani za Simpozij, molimo Vas da Pozivnicu proslijedite onima kojima bi to moglo biti korisno. Hvala!

 

Zelena sinergija
udruga za promicanje
industrijske konoplje, održivog
razvoja i biološke raznolikosti
Zeleni svijet
udruga za medicinsko i pravno
informiranje
Podvezica
udruga poduzetnika i inovatora